Kim Lindblom Eriksson

Big balls
Det har blivit dåligt med matlagning här hemma den senaste tiden. Suget har helt enkelt inte funnits där efter att jag blev sjuk för ett par veckor sedan. Men förhoppningsvis kommer det snart tillbaka, det blir ju dyyyyrt att äta så mycket ute!
 
Förra veckan kom en matkasse från Lina, det underlättade ju faktiskt en del :) Ikväll provade jag att göra Stora kalvfärsbullar i tomatsås med pasta. Smarrigt!
 
 
Det här med maten
Kära vänner,
 
Jag är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag tog en liten nap när jag kom hem från jobbet men känner mig fortfarande så trött att jag bara längtat efter att få gå och lägga mig igen hela kvällen. Haha! 
 
Har fixat lite middag som jag gillade trots att jag var riktigt skeptisk innan (från Linas matkasse). Det blev kalkonschnitzel med ugnsrostad potatis och gräslöksås. Speciellt såsen överaskade- Supergod!
 
Det har blivit mycket hämtmat den senaste tiden med det ska vi väl förhoppningsvis snart råda bot på. Om inte annat för att det kostar så mycket mer! 
 
I tisdags däremot var vi faktiskt ute och åt på San Marco för att fira min moster som fyllt år i dagarna. Lika gott som vanligt och vi rullade därifrån allihopa tror jag. 
 Waikiki- dag 4
Vädret såg inte jättelovande ut när vi vaknade och det hade dessutom regnat och kommit fler flash flood warnings under hela natten. Vattnet hade runnit undan men det låg en hel del moln kvar på himlen under morgonen.
 
Dessutom kom nya oroande  vädernyheter. 
En klass-4-orkan befann sig ute på Stilla Havet och var på väg rakt mot Hawaii. Orkanen Katrina (som jämnade New Orleans med marken 2005) var klass 3. Så detta gjorde mig nervös och vi höll järnkoll på väderkanalen. 
 
 
Men efter frukost sprack himlen upp och vi knallade ner till poolen :D
 
På kvällen gick vi mest runt och kikade i butikerna i Waikiki. Slog oss ner på California Pizza Kitchen och beställde varsin enorm pizza. Marcus med ett berg av kött och min som var ungefär en hel sallad ovanpå en pizza. Nej, jag orkade inte äta hela. Haha. Stora portioner- USA style!