Kim Lindblom Eriksson

En evighet
Dagarna passerar utan större händelser och influensan håller mig i ett järngrepp. I fredags gick jag till läkaren eftersom jag då redan varit hemma i en vecka med detta monster. Blev sjukskriven till och med onsdag. Förhoppningsvis släpper det innan dess för jag är så himla less på det här nu.
Blir nästan till att köpa ny soffa efter det här för nu är jag så jäkla trött på den, haha!
 
Skulle ha varit på trevlig middag med vänner ogår men av naturliga skäl blev det en hemmakväll istället. Årets första vaniljsemla har intagits och den var supergod. Känner knappt någon smak på något nu men den var liksom fluffig och krämig, good enough for me!
 
 
Tokyo- dag 4
Varning för Bildbomb!
 
Vår fjärde och sista dag i Tokyo innan vi skulle åka vidare var det hysteriskt varmt ute. Vi bestämde oss för att åka till det gamla templet Asakusa. Otroligt vacker med fantastiskt arkitektur. Det är så imponerande att man kunde bygga på det här sättet för så länge sedan! Området runt omkring är dessutom jättefint med små gränder, marknader och fina butiker. 
Väldigt turistigt, javisst, men faktiskt värt det! Inträdet är gratis och det är en riktig upplevelse.
 
 
Innan vi åkte tillbaka till Shinjuku, där vårt hotell låg, åt vi såklart lunch på McDonalds. Denna gång testade jag en kycklingburgare med avocado på (jättegod!) och en float med melonläsk och mjukglass!
 
Kvällen spenderades i Shinjuku. Middagen blev på vår favvo-sushi. Den vi var på första kvällen och till efterrätt köpte vi crepes i ett av stadens oändlingt många crepes-butiker. Sedan strosade vi mest runt på stan innan vi gick till hotellet för att packa ihop oss inför resan nästa dag. Och det var inte det lättaste att få ner allt i väskorna kan jag säga!
 
Tråkigt liv
Alltså just nu är det ju knappast den roligaste och mest händelserika delen av mitt faktiskt. 
Sedan i fredags har jag bara lämnat sängen för att flytta mig till soffan, och sedan tillbaka. Influensan (tror jag det är) känns inte alls speciellt kul.
 
I lördags orkade jag mig hem till mamma där vi käkade pizza och tittade på film från liggläge i soffan. Lagom aktivitet. Men idag har det inte blivit många knop gjorda här inte.