Kim Lindblom Eriksson

Morsdag
Åh vilken mysig morsdag vi hade igår!
 
Jag och mina syskon hade styrt upp en överaskningsbrunch för mamma på Björk Bar & Grill och det var sååå himla bra! Grymt utbud av både varma och kalla rätter och ett superbra dessertbord. Enda minuset var väl att juice inte ingick men utöver det var vi alla väldigt nöjda. Prisvärt också till skillnad från många andra brunchhak i Stockholm tycker jag.
 
 
 
 
 
 
På kvällen begav vi oss till Filmstaden Scandinavia för att se en ruskigt passande film, dagen till ära. Nämligen Mothers Day. Mamma har tjatat sedan de öppnade om att hon vill gå på bio i en VIP-salong. Verkar inte ha spelat så stor roll vilken film utan det viktiga har liksom varit att det är just i VIPen. Haha. Men det blev en riktigt mysig kväll också!
Pannkaksfrukost
God dag kära vänner!
 
Har precis ätit frukost efter en lååång och efterlängtad sovmorgon. Det blev amerikanska kokospannkakor med diverse tillbehör. Jag åt mina med chokladsirap och karamellpopcorn, haha. Inget lowcarb här inte!
 
Gårdagen bjöd inte på mycket mer än korv och makaroner i matlåda till middag och glass med jordgubbar frömför TVn. Men ändå så skönt att inte ha några måsten eller grejer att stressa iväg på. 
 
 
Förlossning och kebab
Idag har jag och Marcus varit på informationsträff på förlossningen på Danderyds Sjukhus. De kör såna träffar för blivande föräldrar med jämna mellanrum för att man ska få information om hur det går till och vad man kan förvänta sig och såklart få chans att ställa frågor. 
De flesta som var där var nog mycket längre gångna än mig men nu är det bara något tillfälle till innan de tar sommaruppehåll och sedan drar det inte igång igen förrän efter vårt BF-datum. Så det var nu som gällde för oss helt enkelt. 
 
Hur som helst var det superintressant att lyssna på! 
 
Ikväll har jag bara fixat lite middag och varit och veckohandlat. Skönt att ha det gjort innan helgen tycker jag, så kan man fokusera på roligare saker då ;)
 
Idag blev det inte mer spännande än korv med makaroner till middag men igår däremot provade vi något nytt. Närmligen Kebabgryta! Jag tror inte jag lagat något med kebabkött förut så det var nytt. Gott var det och gick supersnabbt att göra eftersom kebabköttet var förgrillat. Det som tog längst tid var att koka riset.
 
Receptet på supersnabb och smarrig kebabgryta finns HÄR!