Kim Lindblom Eriksson

Thai-onsdag
Yes, det är thai-onsdag i casa Eriksson! Japp, det har blivit en del thaimat den senaste tiden och det beror på att jag för ett tag sedan fick en idé om att laga alla thairätter som finns på menyn på sushi-stället här i Rotebro. Haha! Jag har betat av fyra av dem hittills och next up är egentligen Paneng curry men det verkar så himla likt det jag gjorde ikväll? 
Ikväll blev det i alla fall kyckling i kokosmjölk och röd curry och det blev supersmaskigt, of course. Receptet finns HÄR! Sen får jag se om det blir paneng curry nästa vecka eller om jag hoppar över den och testar Massaman istället :)
 
Första advent
Åh imorgon börjar julkalendern! Woop woop! Jag tror det blir svårt att slå förra årets succé (enligt mig) men det verkar ändå lovande så jag ska helt klart ge den en chans. Jag är ju ändå vaken vid den tiden :)
I söndags, på första advent, hade vi adventsbrunch hemma hos min mamma då vi inte kunde på morgonen som vi brukar. Men det var lika mysigt ändå och jääättegott!
Marcus var inte med så i måndags när han var ledig hade vi vår egna adventsfrukost här hemma, en dag för sent. Men det var mysigt och vi åt gröt och skinkmackor och tände första ljuset. Här får ni förresten se hur vår adventsljusstake ser ut i år också!
 
Sen middag
Marcus har nattat lilltjejan och jag har precis städat upp köket efter middagen. Det blev en sen middag idag då jag varit iväg en sväng på Martin Olsson i Årsta och shoppat lite till på lördag då jag ska ha lite kalas här hemma. Jag går ju in i mitt sista år som twenty something nästa vecka. Så på lördag blir det alltså lite kalas här hemma för mina vänner och jag kör faktiskt på ett tema för kvällen- Hawaii! 
Det blir en luau med god mat och tjusiga drinkar. Ska bli riktigt roligt!
Nu ska jag se klart Sex and the city movie 2 på TV innan jag hoppar i säng!