Kim Lindblom Eriksson

Årets första kräftor
Kunde man leva på enbart kräftor skulle jag nog faktiskt vilja göra det. Herrejösses vad gott det är! Marcus gillar det dock inte och det är sällan jag liksom tinar ett paket kräftor till mig själv bara. Don't get me wrong, jag har inga som helst problem att klämma ett paket själv. Det är väl mer att det känns som en sällskaplig "rätt" att äta.
 
Igår kväll var i alla fall min vän Cicci här på en liten minikräftskiva. Jag hade pimpat med vimplar och kräftservetter och ordnat bröd, aioli, västerbottenostpaj och lite ost och så ordnade vi var för sig våra egna kräftor. Mina var typ pyttesmå med non-existing-klor men med god smak. Nästa gång blir det dock en annan sort. 
 
Idag ska jag iväg och fixa fransarna och sedan ska vi åka och veckohandla tror jag. Inatt ska jag sova hos min syster (som bor två minuter från oss) så att Marcus ska ha Olivia själv hela natten. Hon sover ju fortfarande inte hela nätter vilket är anledningen till att vi gör så här. Vi testar helt enkelt om hon sover bättre när hon inte har möjlighet att komma till mig på natten. Det finns liksom inte något annat att göra än att bara sova, haha. Håll tummarna!