Kim Lindblom Eriksson

Bebisbus
Blä nu är jag mätt igen. Att man aldrig lär sig. Vi åkte iväg till mamma en sväng för att ge henne hennes present som kom till butiken först idag (Ghost-stol, hon ÄLSKADE den!). Vi passade på att stanna på lunch och äta rester från gårdagens tårta och nu är man som sagt sådär äckligt mätt igen. Kanske får skippa middagen ikväll, haha.
Tårta finns det fortfarande massor kvar av så den ska jag försöka tvinga Marcus att ta med sig till jobbet imorgon. Bättre de äter den än att den står här och blir gammal och tråkig.
 
Igår, innan vi åkte till mamma var jag och Olivia på lunch hos Angelica och hennes killar. Olivia har börjat bli lite blyg numera och när vi kom dit var hon heeeelt nyvaken, så jag tänkte att hon kanske skulle vara lite blyg först. Men hon hade the time of her life och så fort jag satte ner henne på golvet när vi kom dit började hon och killarna (som är ett par veckor yngre än henne) att busa direkt. De bara skrattade åt varandra och klappade och snodde saker för varandra haha. Så gulligt!
Maten var supergod och vi lyxade till det med Prosecco mitt på blanka tisdagen sådär. Mammaledighetslyx!