Kim Lindblom Eriksson

Blödig morsa
Bebis sover och det gör nog Marcus också tror jag, haha. Nu när han har semester har vi börjat natta tillsammans varje kväll så att Oli ska vänja sig vid att han är med. Lite som en övergång eller vad man ska kalla det. Jag har ju nattat själv i princip varje kväll de senaste månaderna då hon varit så mammig men nu är det snart slut med det.
Problemet är bara att Marcus oftast är mer lättnattad än Oli och somnar så snart han lägger sig i sängen.
 
Idag har vi varit på bio, hela lilla familjen, tillsammans med ett par av Marcus kollegor som också är föräldralediga. Vi såg Imorgon börjar allt och jag tyckte den var helt fantastiskt bra! Sorglig och rolig och träffade en hel del böliga punkter i mitt mammahjärta. Marcus tyckte inte den var riktigt lika bra dock, var ju inte Star Wars liksom ;)
 
När vi kom hem var vi trötta efter vad som blev en heldag så Marcus åkte iväg och hämtade hem sushi och Yakiniku till middag. Snart öppnar inte mindre än tre nya snabbmatsställen här i Rotebro så då får vi lite bättre variation när det ska gå supersnabbt. Marcus längtar ihjäl sig efter ChopChop, hehe.
 
Nu ska jag slå på ett avsnitt av antingen Ozark eller The Americans, har inte riktigt bestämt mig än. Jag har precis sett klart The Fall som tog mig låååång tid att komma in i. Eller egentligen inte, tog kanske två avsnitt men det tog låååång tid från att jag såg det första avsnittet tills jag såg det andra. Men sedan var jag hooked. Rekommenderas!