Kim Lindblom Eriksson

Drink, lampa och kladdkaka
Mjaaarå nu är man tröttis vettu! Ikväll var jag och Oli hos min mor där det bjöds på smashed burgers vilket inte satt helt fel. Tog mig till och med en drink när jag kom hem, låtsas att det är fredag idag!
 
I helgen ska vi på roadtrip så jag har packat lite inför det. Mycket man ska ha med sig med en lite unge. Resesäng, barnvagn, flaskor, pulver och fan och hans moster osv. 
 
Igår var Marcus föräldrar här och hängde med Oli, hjälpte oss att skruva upp en trappgrind och en lampa i hallen uppe. Jag köpte den för säkert två år sedan men vi har inte kommit till skott med att sätta upp den. Den hänger ju i taket över trappen så hur tusan ska man komma ut där och borra i betongen utan att slå ihjäl sig? Marcus styvfar balanserade i alla fall med ena foten på en trappstege och andra på trappräcket och fick upp den. Den lyser så himla fint så jag är galet nöjd! Nu ska vi bara fixa en sån där liten plastlist som vi kan gömma sladden i.
 
De stannade på middag också och vi grillade hamburgare och till efterrätt hade jag gjort en superenkel men också väldigt god kladdkaka med banan i. Kombon banan och choklad blir ju sällan fel.