Kim Lindblom Eriksson

Dubbeldejt
Tråååkigt väder idag! Men det gör inte så mycket, det blir inomhusaktiviteter istället. Ikväll till exempel ska jag, mina syskon och två av våra kusiner iväg och bowla tillsammans, det ska bli kul!
 
Igår var vi hembjudna till Angelica och Tobias på middag och det var hur mysigt som helst! Kidsen fick leka av sig innan det var läggdags för dem. Eller ja, Vincent och Charlie somnade direkt men Oliven vägrade somna i vagnen utan skulle prompt sitta i mitt knä och äta av min mat till seeeeent innan hon tillslut somnade i min famn.
 
Det bjöds i varje fall på en fantastisk charkbricka (min favorit, alla kategorier, tror jag nästan) till förrätt tillsammans med ett glas iskallt prosecco. Det svalkade perfekt efter 30-minuters promenaden vi tog dit. 
Sedan grillades det lammentrecot, halloumi och räkor och även det var megagott.
Och till efterrätt ställde de fram små pytteminicheesecakes i olika smaker så vi kunde smaka lite av varje. Så goda!
 
 
När vi skulle gå hem tänkte vi att vi skulle kunna lägga ner Oli i vagnen så kunde hon sova gott där medan vi promenerade hem. Men nej. Hon vaknade till så fort jag lagt ner henne och blev helt vansinnig. Hon vägrade ligga i vagnen och ingen annan än jag fick röra henne. Hon lugnade sig men grät fortfarande och jag kunde liksom inte bära henne i min famn så långt som vi hade hem. Så det slutade med att mamma fick komma och hämta oss allihopa. Så snällt (och lite skönt för det var ju mööörkt ute, och det är ju läskigt) av henne!