Kim Lindblom Eriksson

Första semesterdagen
Ouff idag har vi haft en grinfia hos oss. Marcus första dag på semestern blev med andra ord ingen dröm kanske men ändå såååå skönt att han nu äntligen är ledig. Ska bli spännande att se om Olivia blir lite mindre mammig nu när han är hemma med henne. Hoppas hoppas!
 
Vi inledde i varje fall dagen med att åka till Marcus jobb så att han kunde hämta hem sina arbetskläder. Han har någon slags ambition att tvätta och laga allt innan han börjar jobba igen. Countdown- fem månader kvar!
 
Efter det åkte vi iväg till Siiigtuna och åt den traditionsenliga glassen och Olivia fick titta på ankorna. De var intressanta men ganska konstiga tror jag hon tyckte. Och många!
 
På kvällen joinade vi min bror och åt grillade hamburgare till middag tillsammans innan vi till slut fick åka hem med tjurisen som nog bara var helt galet trött. Olivia åkte på feber hon med igår kväll och även om den var puts väck imorse så har hon varit lite gnälligare än vanligt till och från. Lite snuvig är hon nog allt också men annars har hon (peppar peppar) inga symptom på att något mer skulle vara fel. Håll tummarna att hon slipper!