Kim Lindblom Eriksson

Låååånghelg
I'm back!  Wihoo! Vi kom hem sent igår kväll efter en långhelg on the roads kan man väl säga. 
 
I fredags åkte vi (Jag, Marcus, Oli och min bror) iväg till min mormor och morfar som bor i Jönköping och hälsade på. När vi kom fram lagade vi lappar och bara hängde på deras inglasade balkong resten av kvällen. Trevligt!
 
 Oliboli premiärsmakade pommes frites (utan salt) på donken på vägen dit, det var en hit!
 
I lördags åkte vi upp till Tabergstoppen och spanade på utsikten och fikade innan vi for vidare till Uppgränna och kollade på något solenergidrivet växthus mormor gärna ville se. Halvspännande. Haha, men det var en mysig dag i alla fall.
 
På söndagen åkte vi till A6 och handlade lite småsaker vi behövde innan vi åkte och handlade den numera traditionella söndagspizzan på Kaxholmens pizzeria. Detta är tydligen ingen big deal i resten av vårt avlånga land med för oss Stockholmare (Sollentunabor?) är en kebabpizza med pommes på inget som jag tror finns på några standardmenyer? Jag och Marcus brukar i alla fall dela på en pizza som heter Jessica Special vilket är en Vezuvio toppad med kebabkött, kebabsås (som för övrigt är framröstad som den BÄSTA kebabsåsen, i vilket område vet jag inte riktigt.. Kaxholmens bästa kanske? ;) och pommes frites. Kaloribomb deluxe, men man käkar ju inte pizza för att vara nyttig precis. Sedan tog min bror bussen hem till Stockholm och vi stannade kvar ytterligare en natt.
 
Igår morse rullade vi, direkt efter frukosten, iväg mot Karlstad för att hälsa på min underbara vän Cattis som flyttade dit för ett par år sedan. Och nu var första gången jag var dit och hälsade på henne. Hemskt men kul att vi äntligen kom iväg. Det tog nästan 3 timmar att köra från Jönköping, slingriga landsvägar i princip hela vägen men Oliven sov nääästan hela vägen faktiskt så det gick smidigt ändå. 
 
Vi började med en fika innan vi fick en liten guidad rundtur av stan. Så himla mysig stad verkligen! På kvällen gick vi alla ut och åt middag på Pinchos (soooom jag har längtat!) och drack drinkar (inte Marcus då eftersom han körde) och åt god mat. Proppmätta satte vi oss sedan i bilen och åkte hela vägen hem till Stockholm och var väl hemma runt 22:30 eller något. Mysig helg!