Kim Lindblom Eriksson

Tantrum på promenaden
Aaaaaah Marcus dammsög just upp den största husspindeln i mannaminne från vårt vardagsrumsgolv. Alltså, den var helt galet stor! Jag satt i soffan och såg hur något pinnade över mattan in under soffan. Där satt den sen och lurade. Men nu är i alla fall den borta. Puh! Jag brukar inte vara så fjantig när det kommer till spindlar men den här var helt grotesk så jag fick lite hjälrtklappning minsann.
 
Dagen har i övrigt lunkat på och i förmiddags bestämde jag mig för att ta en promenad lagom till Olis förmiddagsnap. Jag hann gå i kanske 20 minuter innan hon tröttnade totalt och bara skrek och skrek och skrek och ingenting annat än att jag bar henne hjälpte det minsta. Att jag bar henne (samtidigt som jag puttade vagnen framför mig, puh!) var dock inte tillräckligt för att förhindra den unga damen från att skrika tills hon kippade efter andan. Det slutade med att Marcus fick rejsa efter med bilen och komma och hämta oss. Väl hemma däckade hon som en klubbad säl efter en flaska välling.
 
Marcus stod för middagen som blev Pasta Carbonara. Inte dumt alls att få maten serverad. Får se hur ofta det händer nu när han ska vara hemma och vara pappaledig. Det kanske blir en riktig huskarl av honom! ;)
 
Igår var det dock jag som stod för maten och då vi hade både falukorv och vita bönor jag ville bli av med så svängde jag ihop en falukorvsgryta med vita bönor och rotfrukter. Bra husman. Jag fegar lite med kryddningen och skippar helst saltet helt nu när Olivia börjat äta samma mat som oss. Så lite mer krydda nästa gång så tror jag det blir perfa. Salt kan man ju alltid ha på i efterhand om man vill ha mer.
 
Receptet finns HÄR!