Kim Lindblom Eriksson

TIllbakablick: Augusti 2016
Nu började vi ju verkligen närma oss mål, och slutet av graviditeten och vi längtade ihjäl oss efter att få träffa vår prinsessa! Dock började vi månaden med ett besök på förlossningen på grund av "misstänkt vattenavgång".. vilket var falskt alarm. Bebis mådde toppen och hade inga planer på att komma ut tidigare!
 
Jag lyxade till det ordentligt och gjorde en piffig pannacotta som dessutom var galet god!
 
Vi hoppade in i vecka 36 och jag var tjockare än någonsin. Magen växte sjukt snabbt och jag började liksom gå in i saker med den för att jag var så ovan med att den var så långt ut, haha. Den började dessutom kännas riktigt tung att släpa runt på och jag kunde inte längre sova på rygg, bebban vägdeför mycket helt enkelt!
Woop woop bröllop! Sanna och Andrés sa ja till varandra och jag fick dessutom äran att vara en av Sannas brudtärnor och det var en sååå kul och lyckad dag. Höggravid som jag var stängde jag väl inte direkt festen men jag hängde på så gott jag kunde, hehe.
 
Jag och Marcus firade vår allra första bröllopsdag efter bröllopet. Det blev ett lugnt firande, som sig bör, eftersom.. ja.. dundergravid osv.
 
Vecka 37 kom och gick och jag började känna av vad jag såhär i efterhand tror var lite foglossning. Fattade det inte då, men jag tror det kan ha varit det. Vår tvättmaskin gick dessutom sönder mitt i all bebisprepp (PANIK!) och vi fick hastigt och lustigt beställa en ny. 
 
Och vecka 38...
Skötbordet uppställt och iordningfixat! Vi gick också en profylaxkurs som jag inte hade ett dugg nytta av (medvetet i alla fall) under förlossningen. Men den var ju ändåå lite kul.. typ.
 
Vecka 39!
 
Charmtrollen på biodejt. Vi såg livet efter dig- mysig men sorglig film!