Kim Lindblom Eriksson

We made it to Paris!
Tidigt som synden klev vi upp imorse, väckte Olivia och kastade oss in i bilen för att åka till Arlanda. 
Olivia hade ju ingen egen plats utan fick sitta i mitt knä och att sitta stilla där medan vi lyfte är ju inte lätt med så mycket sprattel i benen. 
Men så fort de släckte belysningen i kabinen tvärdäckade hon och sov mer än halva resan! 

När hon vaknade var det full fart med att utforska flygplanet, medpassagerarna, hur många smulor man kan göra av ett kex osv. Landningen gick bra förutom en kortis då hon inte var sugen på att sitta still. Inget ont i öronen verkade hon ha (till skillnad från sin mor, den här jäkla förkylningen gjorde landningen hemsk!) heller.  

Väl framme i lägenheten (som är fräsch och bra) fixade vi en lunch och tog sedan en nap för att orka med resten av dagen.

På kvällen har vi varit på Galerie Lafayette, strosat runt lite och ätit middag på donken, obligatoriskt! På vägen hem gick vi (i regnet) förbi Trocadéro och spanade in Eiffeltornet. Härlig dag!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Baby Kim
Jag var precis hemma hos mamma en sväng och plockade upp en väska vi ska låna till Paris. Jag hittade lite foton från när jag var liten och jag tycker Olivia är sååååå lik mig just nu. Visst?
Fantastiskt bra bild på min far, för övrigt... Hahaha!
Min förkylning känns bättre idag men jag lär inte vara  helt frisk tills på torsdag. Men vad gör väl det när vi är i Paris?! Vi åker tiiidigt på morgonen på torsdag och kommer hem seeeent på måndag kväll.
 
Vi har bokat en lägenhet som vi ska bo i via AirBnB. Det var inte det lättaste ska jag säga! Den första vi hittade blev efter mycket om och men dubbelt så dyr som vi avtalat på grund av att värden hela tiden skrev in fle siffror (750EUR för städning t.ex. No thanks!) så den fick vi styra av. När vi äntligen hittade ett bra ställe som vi bokade och betalade för så ringde de igår och meddelade att han (värden) varit med i någon slags olycka och ligger på sjukhus och kunde därför inte hyra ut sin lägenhet. Panik!
Nu har vi i alla fall bokat ett annat ställe som nog blir minst lika bra :)
Ska bli spännande att flyga med Olivia för första gången dessutom!
Det ska bli så mysigt att få komma bort lite och fira min födelsedag på annan ort!

23-åring i Fondueboden
Hipp hurra för min lillebror idag! Idag fyller han hela 23 år (lillplutten!) och vi har varit och firat med tårta och paket nu på kvällen. 
Jag vaknade imorse och var helt plötsligt bara dunderförkyld så idag har jag känt mig superhängig hela dagen, så det blev en tidig kväll. Jag ligger redan i sängen redo att somna faktiskt.
Olivia hade lite feber igår, pluttisen, men idag verkar hon ha mått mycket bättre som tur är. På torsdag åker vi ju till Paris och då vill vi alla vara friska och glada! 

Igår var vi ute och käkade middag på Fondueboden för att fira min brutter lite i förskott sådär. Det var supermysigt och jättegott och trevligt att liksom få ordna med sin egna mat på bordet.
Lite knepigt att ha en gryta med kokande buljong under flammande lågor på samma bord som en ettåring, men vi klarade det! Thank god for youtube!

(null)