Kim Lindblom Eriksson

Annandag jul
Så var julen över!
 
Olivia gav oss typ sovmorgon imorse. Vi vaknade klockan nio av en pigg liten tös som busade i sängen. Hon kom in till oss vid två inatt och sov efter det lite oroligt fram till typ 6-7. Efter det sov hon dock skönt.
Vi började med att åka till min mamma som bjöd på frukost. Älskar julfrukost med gröt och skinkmacka! På eftermiddagen kom hela släkten hem till oss på fika. Tror vi var 12 pers som trängdes i vårt kök!
 
Olivia i sina nya tjusiga haklapp som hon fick i julklapp av min morbror med familj. Hon vägrade den först me idag kom hon glatt knallandes med den på sig, haha.
 
Nu ikväll var Marcus iväg och käkade med sina vänner så jag och Olivia åkte hem till mamma igen och åt årets sista julbord. Herregud vad gott det är alltså! Men nu känner jag mig 22 kilo rundare och sådär ofräsch som man kan känna sig efter jul. You feel me? Det känns som man liksom andas fett och socker. Nu blir det väl i alla fall lite bättre kosthållning i mellandagarna men på nyårsafton tas ingen hänsyn till sådant. Då är dett all in på festligheterna tycker jag.
 
Det är fortfarande lite oklart för oss hur vi gör på nyårsafton. Planen är att åka till ett par vänner som ställer till med dunder och brak. Men det beror på hur Oli mår. Om hon fortfarande är låg och halt stannar vi hemma. Inte för att hon smittar eller så men det känns som hon behöver lite lugn och ro efter denna pers.