Kim Lindblom Eriksson

God fortsättning!
Puh!
 
Hemma i mjukisbrallorna efter en som vanligt på tok för stor dos av julmat och julgodis.
 
Igår morse åkte vi iväg och åt frukost hos min mamma innan vi sedan rullade vidare mot Marcus familj på landet. Där väntade dopp i grytan och sedan en nap för Olivia medan vi andra kikade på Kalle.
När Olivia hade vaknat var det dags för tomten att göra enrtré och Olivia var inte alls så sugen på att gå fram och hälsa på honom (delvis på grund av benet såklart) utan höll sig hos mig.
Men jag tror hon kände igen rösten lite och det faktum att hon fick en massa fina paket av honom gjorde att hon mjuknade lite.
Vi fick alla massa fint, såklart, innan det sedan var dags för julbord. Jag åt och åt och åt och även Olivia fick i sig lite. Mest prinskorv och leverpastej. Det är favisarna (grönsaker göra sig icke besvär på ett julbord).
 
 
Vi sov kvar och natten till idag var rätt tuff (Får skriva mer om Olis tillstånd senare. Vi var på akuten i lördags också och det känns lite som en never ending story) med mycket gnäll så just nu är jag så trött att jag knappt vet vad som är upp och ner.
 
I eftermiddag och kväll har vi i alla fall varit hos min mamma där vi firade jul nummer två, hehe. Tomten kom på besök även idag och delade ut massa fina julklappar till oss igen (fick så mycket fint att jag blir helt gråtig) och sedan var det julbord igen. Som det ska vara. Godisbordet hos mamma skämtar man inte bort så jag kommer nog behöva socker-detoxa fram tills nästa jul nu.
 
Nu är vi hemma igen och Olivia sover (än så länge) gott. Jag tänkte också gå och lägga mig och förhoppningsvis tanka på med ett par timmars sömn.
 
God fortsättning kära vänner!