Kim Lindblom Eriksson

Granen är uppe!
Igår när jag kom hem från jobbet möttes jag av en betydligt piggare och gladare skrutta än den jag haft att göra med den senaste veckan. Hon satt till och med och åt lite mat vilket hon verkligen inte varit sugen på de senaste dagarna.
Penicillinet har börjat kicka in och det märks att hon inte har lika ont i öronen längre. Fortfarande ont men inte alls lika mycket. Dessutom tyckte både jag och Marcus igår att hon gick mycket bättre. Trampade ner på hälen mer än hon gick på tå, sååå skönt!
Att få i henne medicinen känns fortfarande som ett rent övergrepp. Hon vrider och ålar och skriker i full panik över att hon inte kommer loss. Det är verkligen hemskt. Men det är bara att bita i det sura äpplet och kämpa på. Snart är det över. Snart är det över. Snart är det över.
 
När Oliven hade somnat för natten drog vi (jag) igång projektet med att få upp en julgran. Hade tänkt ställa upp den i söndags egentligen men det har vi ju liksom inte hunnit med. Men igår kväll åkte den upp och jag är såååå nöjd.
Vi har bara plastkulor i år eftersom vi har en klåfingrig liten dam som vill pilla och dra i precis allt. Så de vanliga kulorna och grejerna får vänta på vinden till nästa år. Den enda riktiga kula vi har i granen är en jag köpte till Olivia. Ska se om jag kan få till en bra bild på den i dagarna. Men den här granen blev så himla vacker!
 
Dåligt ljus kanske.. Men magiskt glittrig och fin :)