Kim Lindblom Eriksson

Söndagen som försvann
En tuff dag har passerat och vår lilla sjukling har däckat för kvällen. Hon är fortfarande halt och febrig men jag inbillar mig att hältan är bättre än tidigare och febern är inte lika hög som igår. Däremot är hon världens mammigaste tjej just nu så jag tror Marcus kan få en tuff dag imorgon. Som tur är ska han ut på kvällen så han får lite paus.
 
Vi började dagen med en adventsfrukost här hemma. Min mamma och syster joinade oss och Olivia smetade risgrynsgröt på hela bordet. Lyckat med andra ord.
 
Vi har också hunnit veckohandla och hämta vår nya soffa. Var sååååå trött på den gamla för att den blivit så sliten och ful så det här var ett lyft för både vardagsrummet och själaro så att säga. Nu återstår bara att göra oss av med den gamla som står och tar upp hela vardagsrummet, haha.
 
Jag hade tänkt sätta upp julgranen ikväll men det får bli imorgon eller så för tiden rann iväg. Måste dessutom få tag på en såg och kapa lite så att den inte dör direkt. Gud vad jag längtar, älskar julgranar! Ska bli intressant att se hur mycket av den Olivia låter vara ifred också...
 
Så här hittade jag förresten sjuklingen imorse.. Där satt hon och chillade.