Kim Lindblom Eriksson

What the fudge
Hej hopp!
 
Marcus är ute på galej ikväll så jag har varit ensam med Olivia. Hon är fortsatt snorig men har i alla fall varit feberfri idag. Dock haltar hon fortfarande. Läkaren från vårdcentralen ringde idag och sa att vi borde åka in med henne till närakuten imorgon igen.Tydligen har läkaren på akuten skrivit något helt annat i journalen än vad han sa till oss så imorgon åker vi dit för ett andra utlånde och en utredning. Klart lillan inte ska behöva halta, hon vill ju inget hellre än att springa runt!
 
Innan Oli somnade hann jag faktiskt koka en sats fudge till. Jag gjorde den med smak av bubblizzar som är en av mina favoritgodisar. Älskar surt godis! Nu står det och stelnar lite i kylen så vi får se hur det smakar sen! Under tiden kan jag tipsa er om mina absoluta favorit fudge-recept!
 
Att Hallon- och lakritsfudgen är en av mina favoriter har väl ingen missat. Den är numera en stående klassiker på vårt godisbord till jul!
 
Apelsinchokladfudge är riiiiktigt gott det med!
 
Oreo fudge var en av Marcus favoriter. Den går åt i raketfart!
 
Skumtomtefudgen blev ju himla hajpad för ett par år sedan (var kanske där den experimentella fudge-trenden drog igång i sverige?) och med all rätt! Min pappa älskade den minns jag :)
 
Nu måste jag städa undan lite innan jag går och lägger mig jag med. Olivia var supersnabb och knyckte en flaska sesamolja när jag öppnade kylen förut och det verkar som den läckt för nu luktar det thaikiosk i hela köket och om hela min tröja. Mys.