Kim Lindblom Eriksson

Semmeldagen
Happy semmeldag var det ja! Vi tog oss iväg till Coop för att köpa semlor (bland annat). Vår lilla Coop här i Rotebro är egentligen skitdålig så det kanske var ett dumt beslut att handla dem där. Men så blev det i alla fall och allt som fanns var vanliga semlor och det är inte riktigt min grej. Marcus gillar dock vanliga bäst så jag köpte ett paket till honom. Sedan köpte jag en torr liten donut till mig själv som jag ikväll pimpade med nutella och vispgrädde så blev det smarrigt ändå. Lyxig tisdagsfika ändå!
 
 
Sedan Marcus kom hem har det mest bara blivit middag (gjorde pasta med tomat, linser och fetaost. Recept i länk) och lite småfix innan vi nattade bebis. Efter det passade två trötta föräldrar på att klämma i sig fettisfikat. Nu är jag sådär äckligt mätt men är det semmeldagen så är det!
 
Promenadområde
Yippie inget regn idag! Jag ska strax packa ner Olivia i vagnen och knalla iväg och köpa semlor tror jag. Både jag och Olivia har ju dessutom namnsdag idag så det är ju utmärkt att den infaller på semmeldagen så vi kan fira med det. Oli får nog ingen semla däremot, haha. 
 
Jag börjar tröttna lite på att promenera här i Rotebro då det känns som att jag sett varenda gruskorn som finns. Men jag funderade faktiskt på att åka ut till Steningehöjden i Märsta någon dag där jag bodde för flera år sedan och knalla runt lite. När jag bodde där var det ett helt nytt område som byggdes upp och mitt hus var typ det första som flyttades in. Så numera är det såååå många hus och jättestort i jämförelse med när jag bodde där. Ska bli kul att se skillnaden. Kanske gör jag det nu i helgen? Marcus jobbar ändå så något måste vi ju hitta på för att fördriva tiden innan han kommer hem :)
 
 
Kvällsbestyr
Besiktningen av bilen gick bra, woho! Jag var lite nojig för hur jag skulle lösa det eftersom jag hade Olivia med mig men det var inga problem. Jag parkerade utanför och killen som gjorde besiktningen körde in den och fixade allt. Kom därifrån helt utan anmärkningar också och det var ju förstås skönt :)
 
Nu jobbar Marcus "tidigt" denna vecka och nästa vilket jag tycker är superskönt. Då hinner jag med mer om dagarna eftersom jag inte är låst till Oliboli hela kvällen. Skönt att vi kan hjälpas åt med kvällsbestyren då också.
 
Sedan Marcus kom hem har vi mest bara fixat middag och badat och nattat Oli. Sedan har jag kikat på Bridget Jones Dagbok och druckit varm choklad. Huuur gott?! Nu sitter jag som ett fån och glor på Paradise Hotel med skämskudden i högsta hugg. Får se om jag står ut resten av programmet dock. Det är som en riktigt otäck olycka. Man vill inte se men man kan liksom inte titta bort.