Kim Lindblom Eriksson

Magisk tryffelpasta
Och NU hade jag egentligen bestämt att jag skulle gå och lägga mig. Well, that didn't happen, did it? 
Med tanke på Olis nya ovana att vakna titt som tätt hela nätterna numera behöver jag all sömn jag kan få känns det som. 
 
Imorgon har jag ett läkarbesök på morgonen och sedan ska jag och Sandra gå på bio med våra bebbar. Vi ska se La La Land och jag ser såååå fram emot att se den! Hoppas Oli håller sig relativt lugn så att jag får se filmen också, haha. 
 
Idag har vi bara varit hemma förutom en sväng till affären för att handla lite småsaker. Egentligen skulle vi ha träffat Angelica och killarna på öppnis men Olivia var helt snorig hela natten så jag ville inte riskera att ta dit henne. Nu har hon dock varit snorfri och pigg som en mört typ hela dagen så jag hoppas det fortsätter så inatt så vi kan gå på bio imorgon :)
 
En av "småsakerna" jag handlade idag var färsk tryffel. Galet vad dyrt det är egentligen. 150 spänn för 10 g men gaaah vad gott det är! Ni vet hur jag älskar tryffelpizzan på Kitchen & Table? Jag bestämde mig för att göra en pastarätt av den hemma (ska prova att göra pizzan hemma nån dag också) och det blev såååå himla gott! Alltså galet gott! Receptet finns HÄR!
 
Avokadopastan
Rakt på sak- Avokadopasta! 
 
Jag skulle egenligen ha lagat det till middag i fredags men vi fastnade ju på Marcus AW och när jag sa att jag tänkte laga det till middag rynkade Marcus bara på nästan och ba "eeeew".. typ.
 
Och igår när jag igen tänkte laga det suckade han bara och sa väl att han kunde smaka, ungefär. Det var suuuperenkelt att laga och vet ni? Marcus ÄLSKADE det! Han gav det till och med, som jag sa, betyget "riktigt jävla gott". Jag tror jag ska lära honom hur man gör också så kan han laga det någon gång :)
 
Receptet på Avokadopasta med räkor finns HÄR!
 
 
Helgen
Ja den här lediga dagen (för Marcus alltså, jag är ju alltid ledig) försvann ju snabbare än lovligt. Vi har varit ut till Marcus föräldrar på landet och fikat och haft det mysigt på dagen. 
 
Oli myser med farfar
 
Sedan vi kom hem har vi mest bara lagat mat och fixat här hemma. Jag slänger upp receptet på kvällens middag imorgon. Jättegott var det och Marcus gav den betyget "sjukt jävla gott" så det kommer vi att göra fler gånger! 
 
Igår var jag ute på galej med ett par gamla kollegor och det var supertrevligt. Vi var på Kitchen & Table (jag bestämde restaurang :) och jag åt tryffelpizzan som var minst lika god denna gång! Dock var en av drinkarna fortfarande slut (hallå gå till systembolaget bara, var ju slut för två veckor sedan också) och servicen var något mer tveksam, men överlag var jag ändå himla nöjd!
 
Nu ska jag sätta mig och betala räkningar innan jag knyter mig. Inte så kul men det är tydligen något man måste göra när man är vuxen, ugh!