Kim Lindblom Eriksson

0-1
Blä nu är Marcus lediga helg slut och imorgon jobbar han igen, som för de flesta andra I guess, haha. Men nu jobbar han bara nästa vecka och sen är han ledig i hundra år så jag ska inte klaga. Ska bli så konstigt att han är hemma hela dagarna!
 
Idag tog vi i alla fall en sväng till Globen och spanade in en butik Marcus längtat ihjäl sig efter att få besöka, nämligen nya DIF-butiken. Han var i himmelriket och köpte en DIF-napp till Oliven, hehe. Sedan åkte vi förbi kyrkogården och hälsade på pappa innan vi åkte hem.
Eller ja, åkte och storhandlade och sen åkte vi hem.
Seeeen tog Marcus med sig Olivia på middagsdejt med hans kompis och jag fick lite alonetime. Skönt!
 
Jag lagade middag till mig själv (och matlåda till Marcus, osäker på om han kommer gilla den dock, men han kan ju smaka) osv.
 
Nu ikväll skulle jag natta Oliboli och bestämde mig för att göra ett nytt försök att få henne att somna "själv" med Jo Frosts Time Control-metod. I princip handlar det om att man gosar, matar osv. Sedan lägger man barnet i sin säng och säger godnatt och lämnar rummet. Ungen kommer skrika och det låter man henne göra i två minuter. Sen går man in, lägger ner barnet igen om det ställt sig upp, hyschar och går ut igen. Sedan dubblar man tiden och väntar i fyra minuter, samma visa igen, åtta minuter, 16 minuter, 32 minuter osv tills barnet sover lugnt i sin egna säng. 
 
Efter att två min gått gick jag in till Olivia, pussade henne och la ner henne igen. Gick ut. En minut senare skriker hon så mycket att hon hulkar, kippar efter andan och lägger en riktig kalaspizza. Jo Frost vs. Olivia. 0-1.