Kim Lindblom Eriksson

10 månader
I lördags blev vår lilla skrutt tio månader. HALLÅ? 10! 10 månader! Tvåsiffrigt! 
Idag ska vi till BVC på 10-månaderskontroll så vi får se vad status är efter det, men jag skulle tippa på att hon är ca 76 cm lång och väger runt 10 kg. Det känns som att hon alltid har varit som hon är nu, men bara de senaste veckorna har hon ju utvecklats något enormt!
 
Hon är fortfarande väldigt mammig, äter på nätterna och sover hos oss halva natten. Men hon är otroligt rolig och börjar liksom göra sig till för att få oss att skratta. För en stund sedan höll hon på att sätta tröjan på huvudet och tyckte att jag skulle skratta. Och igår gjorde hon pussljud med nappen och tyckte det var megaroligt.
 
På tal om att pussas är det något hon gärna gör. Pussar mamma, pussar pappa och gör pussljud i största allmänhet. Hon tjuter och skriker när hon blir glad och har börjat prata med liksom "skrovlig röst" eller vad man ska säga. Haha, jag försökte lära henne att säga pappa med sån röst för att det skulle vara kul, men nu har hon typ börjat säga mamma så istället så det failade väl.
 
Hon kryper snabbare än vinden och går längs med möbler och med läragåvagnen rätt obehindrat, så snart går hon säkert själv också. Hon säger mamma, pappa, titta, dä (där) och hej. Titta är nog favoritordet som hon slänger ur sig mest hela tiden och pekar med sitt lilla pekfinger. Det finns någon nummersång på youtube som hon brukar titta på där en björn sticker fram huvudet och säger "hej" då och då, den älskar hon och vrålar HEJ så fort det är dags för björnen att titta fram, haha.
"Klappa händerna när du är riktigt glad" är också en favorit och hon klappar händerna som en galning när hon hör den, eller när hon är glad, eller när hon gjort något bra och man säger att hon är duktig.
 
Vinkar gör hon till allt och alla och som ett brev på posten brukar även indiangrejen komma fram. Så himla kul att se! Nu väntar vi bara på första hela nattsömnen! Haha ;)