Kim Lindblom Eriksson

12 år
Hipp hurra för mig och Marcus idag! Idag firar vi 12 år tillsammans och fast vi inte alls tänkt göra något speciellt egentligen så blir det lite extra mys idag. 
Jag gjorde pannkakor till frukost och så fick han ett litet paket. Jag hade egentligen inte tänkt köpa något men när jag såg den kunde jag inte motstå. Han fick en uppblåsbar poolleksak i form av en X-vinge. Star Wars, ni vet? Den är väl typ bättre till Oli egenligen men han älskar ju Star Wars så han fick den så får han väl låna ut den till henne när hon är tillräckligt stor, haha.
 
Ikväll blev det ett spontant beslut med bio så Olivia hänger hos mormor så länge. Sedan blir det nog bara soffhäng resten av kvällen.
 
Första delen av dagen har i alla fall spenderats vid poolen hos mamma. X-vingen blåstes upp och Oli fick provköra men det var inte så himla kul ändå. Blev nog lite kallt att sitta där uppe. Oli plaskade och sprattlade och levde loppan tills hon skallrade tänder för att hon började frysa. Fick komma upp i solen och värma sig lite och skulle sen ner i badet igen, haha. Vår lilla groda!