Kim Lindblom Eriksson

Akutresa till Jönköping
Puh! 
 
Veckan blev verkligen inte som jag trott. I tisdags morse blev min mormor dålig och fick lifta med ambulansen in till sjukhuset. Min mamma skulle åka dit samma dag så jag fattade ett snabbt bestlut och packade ihop mig och Olivia och åkte med till Jönköping. Marcus skulle ändå jobba natt så för hans del var det nog mest välkommet med sovmorgon. 
Mormor mådde bättre när vi kom dit men igår förmiddag när vi var på sjukhuset fick hon andnöd och hjärtat saktade ner, igen, så då flyttade de henne till intensiven och bestämde sig för att hon skulle få pace maker. Hon skulle opereras nu på förmiddagen idag så hon borde vara klar när som helst, förutsatt att allt gått bra.
 
Det var mysigt att träffa alla men under tråkiga omständigheter, förstås. Vi åkte hem sent igår kväll för att Olivia skulle kunna somna för natten i bilen. Hon sov större delen av vägen utom en kvart kanske då hon fick ett trött raseriutbrott innan hon somnade om igen. Vi kom fram lagom till att plocka med oss Marcus hem från jobbet och somnade kanske strac före två. Olivia, min lilla ängel, sov då i sin egna säng, i sitt egna rum till strax före sex imorse. Sen fick hon komma in till oss och sova en stund till efter lite välling i magen. Lovely!
 
Idag är Marcus dessutom ledig och hans mamma kommer strax och hälsar på. I eftermiddag ska han gå på bio och efter det tar han med sig sin bror hit på middag. Blir kul att ses, det var länge sedan.