Kim Lindblom Eriksson

Djävulshornen
Glow verkar vara en kul serie faktiskt. Jag hade sett de två första avsnitten innan men igår plöjde vi igenom de tre första tillsammans. Marcus verkade gilla det också så denna ser vi nog klart, hoppas jag.
 
Marcus är tillbaka på jobbet igen och jag och Olivia kör solodag. Nu har han en period av tidiga skift and I love it- han not so much. Han är mer av en nattuggla men jag tycker det är skönt när vi kan äta middag tillsammans och så och det är ju det viktigaste, höhö.
 
Jag och Olivia ska strax ge oss iväg och handla lite småsaker och sedan blir det en lugn eftermiddag hemma. Som vanligt ett äventyrsfyllt liv osv.
 
Ser ni förresten min fantastiska babylugg som fluffar sig längs med hela hårfästet? Allt hår jag tappade efter gravididteten har börjat växa ut igen och visar sig nu som en två-tre centimeter lång inbyggd hockeyfrilla på hela mitt huvud. Inte så tjusigt med en extra lugg (lockig dessutom!) i benan. Såååå frustrerande att försöka få styr på de vilda djävulshornen som dyker upp prick överallt.