Kim Lindblom Eriksson

Dopdag
Phew! Hade precis tänkt ta en promenad nu när Olivia somnat (Marcus är hemma sjuk idag) och bara njuta av ensamheten och lyssna på musik på högsta volym i lurarna. Tur jag inte hann det innan Oliven vaknade till för nu ÖSER regnet ner.  Hepp. Kanske blir en kvällsprommis istället när hon somnat för natten.
 
Marcus gav mig sovmorgon imorse och jag sov till klockan 10. Kommer knappt ihåg när det hände sist men det var så fantastiskt skönt! När jag kom ner vet jag inte vad som hände men Olivia fick något slags break down när hon fick syn på mig och jag vet inte om hon grät av lycka eller liksom skräck? Haha, konstigt var det i alla fall.
 
Idag har vi bara hängt här hemma och jag har kokat ett lass kycklinggryta till Oliboli för att fylla på hennes matförråd lite. Vi har heller inga speciella planer för resten av dagen utan kommer nog svassa runt i mjukisar tills det blir läggdags. Love it!
 
Igår var vi ju på dop och då var det däremot inga mjukisbrallor på. Marcus skippade det som sagt, eftersom han är sjuk, men jag och Olivia och Emelie åkte iväg till Sollentuna kyrka där Gabriel doppades och han skötte sig utmärkt väl tycker jag. Det var ett litet dop där alla kände alla i princip och med massa god fika och frukt efter. En mysig dag kan man väl säga!