Kim Lindblom Eriksson

Ingen poolsommar i år heller
Idag har varit en sån där riktigt härlig sommardag. Marcus gick upp med Olivia imorse så jag fick sova ut i två timmar extra. När jag gick upp åkte han direkt iväg och tvättade bilen och när han kom hem hade han bestämt sig för att rensa i trädgården. Hallå? Vem är du och vad har du gjort med Marcus? Inte mig emot dock, det var en ytterst välkommen överaskning!
 
När Marcus åkte till tippen med skräp från trädgården knatade jag och Oli hem till min mamma och tog oss ett dopp i poolen. Såå jäkla skönt! Pumpen har dock gått sönder igen (den var ju trasig hela förra sommaren eftersom pumpfirman var så otroligt långsamma, hoppas de är snabbare denna gång!) så nu får vi se hur mycket bad det blir resten av sommaren. 
 
Nu är vi hemma och Olivia ligger ute och sussar i vagnen, helt utslagen efter pooläventyret. Jag själv tänkte börja preppa middagen. Vi tänkte grilla, mums!
 
Igår var vi ju förresten på bio och såg Tulpanfeber och jag gillade den faktiskt. Fin och sorglig och rolig och bra twistar på slutet. Rekommenderas! Efter det åkte vi och hämtade Oliven som hängt med mormor under tiden och åkte hem och nattade henne. Sedan parkerade vi oss i soffan framför ännu en film med massa plock att äta eftersom vi inte ätit någon middag mer än det som slank ner under filmen på bion. Doctor Strange såg vi och den var... strange.  Inte en film för mig men Marcus var eld och lågor (såklart, eftersom han köpt den).