Kim Lindblom Eriksson

Skriktjej
Hallå hallåååååå.
 
Jag har precis tryckt i mig lite kvällsfika i form av ett par mackor (ajabaja, men jag var så sugen!) och ska strax gå och lägga mig. Efter att jag nattat Olivia ikväll tog jag en dusch och när jag kom ut hör jag hur hon gallskriker där uppe och Marcus är där och försöker lugna henne. Hon är fortfarande supermammig så det räckte med att jag kom upp så blev hon helt tyst och somnade om i Marcus famn. Hoppas hon sover gott nu för jag tar gärna en repris av föregående natt då hon sov länge i sin egna säng i sitt egna rum. Nu kom vi ju hem sent men jag minns inte ens när jag fick sova 4 timmar i sträck sist, så det kändes oerhört lyxigt!
 
HUR GOTT med hummus på mackan för övrigt? Måste köpa hem avokado och ha på också känner jag. Det bör mest troligt vara magiskt gott.
 
Imorgon ska jag ge mig ut på 90-talsjakt. På lördag ska jag nämligen på 30-årsfest med 90-talstema och jag har knappt funderat på vad jag ska ha på mig, haha. Så det är, minst sagt, hög tid att styra det!
 
Btw, mormors operation gick fint och hon har varit vid gott mod. Hon blir kvar på sjukhuset i ett par dagar men det är nog bara bra