Kim Lindblom Eriksson

Varning för bajs
Phew! Vi blev lite nervösa här hemma när VMA-larmet gick för en stund sedan. När jag var liten kände vi ju liksom till det som "krigslarmet" så en hann ju bli lite orolig när det bara drar igång en random söndagskväll så här ska jag erkänna.
 
Dagen började ju helt fantastiskt med att Olivia sov länge (för att vara hon alltså, hon vaknade ju åtta) men efter det var allt bra fel. Vill inte klä på sig, vill inte klä av sig, vill inte äta, vill inte vara själv, vill inte vara med mamma, vill inte stå, vill inte sitta och framförallt VILL INTE BYTA NÅN JÄKLA BLÖJA.
Alltså denna kamp varje gång det är blöjbyte gör mig mentalt sjuk. Hon ska absolut inte ligga på rygg utan är skitsnabb på att vända sig på mage och försöker typ krypa iväg och hon blir sååå jäkla sur om man försöker hindra henne. Inte svinpraktiskt så idag blev bajsmarodören inkastad i både duschen och i badet för att undvika ovälkommet kladd i hela hemmet. 
 
Som tur var var vi bjudna på (sen) lunch hos min moster, med släkten som varit på besök i helgen, så då fick jag lite avlastning i alla fall. Efter det åkte vi och storhandlade och sedan hem och fixa middag till surpuppan och sedan till oss. Och på den vägen är det! 
Imorgon är Marcus ledig och ska ha en pappa-dotter dag. Jag får lite andrum utan mini me och det behövs faktiskt någon gång då och då.