Kim Lindblom Eriksson

9 månader
Hellu! 
 
Marcus är ledig idag igen och det var superpassande då Olivia blivit lite hostig och rosslig under natten så idag är hon lite extra kinkig, då är det skönt att vara två. 
 
Gårdagen passerade utan några extraordinära händelser och filmen i lördags (The Lobster) var nog den märkligaste vi sett so far. Fast rolig så ändå sevärd tycker jag. 
 
I förmiddags var jag iväg och fixade fransarna, tror jag slumrade till där en stund faktiskt, haha. I övrigt ska nog dagen gå åt till hemmafix och lite barnsäkrande. Det är verkligen hög tid då Olivia är på exakt allt.
 
På tal om det så blev ju vår lilla prinsessa 9 månader förra veckan. Det är nästan läskigt hur fort tiden har gått och hur stor hon börjar bli. Hon kryper nästan bara nu och reser sig och går längs med möbler. Det händer att hon drattar på arslet (som nyss, när hon dök med munnen först i soffbordet, aj aj) men mest är hon ganska stabil. 
Det där med sömnen behöver vi ju inte ens prata om då den inte blivit ett dugg bättre. Men på dagarna är hon en pigg och nästan alltid glad liten tjej! Gaaah jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om henne men det är väl inte intressant för någon annan än mig antar jag ;)
 
Nu ska vi barnsäkra!