Kim Lindblom Eriksson

Kalajs numero dos
Med tanke på det feta underskottet på sömnkontot de senaste nätterna (Olivia har varit kinkig och sovit dåligt) borde jag verkligen gå och lägga mig, men jag är inte tillräckligt trött än tror jag. Ingen idé att bara ligga där och glo i taket.
 
Olivia har ju sovit ett par "nätter" i sitt egna rum nu när Marcus ändå jobbar seeeent. Han har ju sin dator där inne och eftersom han spelar på kvällarna när hon har somnat så har det inte varit något vits att ta in henne dit. Men nu när han jobbat sent och inte spelat något på kvällarna så passade vi på att testa. Första natten gick rätt bra fram till 4 ish då hon fick komma in till oss.
Men de två andra nätterna tror jag hon haft lite ont i magen eller något för det är som att hon har vaknat av något och har svårt att somna om och bara gråter. Stackare. Verkar dock vara bättre nu så håll tummarna. 
Men inatt sover hon i vårt rum igen. Nu behöver vi hitta någon annan lösning till Marcus dator. Kanske under trappen.. Vi får se!
 
Idag har vi i alla fall varit på kalas igen och denna gång för min älskade syster. Hon fyller år om drygt en vecka egentligen men då är hon ute och reser så hon ställde till med en riktig brakbrunch idag istället. Allt möjligt gott och fina presenter fick hon också, även om det var Olivia som stod i centrum som vanligt.. haha!