Kim Lindblom Eriksson

Nationaldagen
Men ååååh vilken härlig dag det blev igår! 
 
Jag och Olivia åkte iväg och handlade allt till middagen medan vi gav Marcus sovmorgon. Sedan hann jag preppa kvällens middag innan vi runt lunch begav oss iväg till Edsbergsparken och mötte upp Angelica, Tobias, Vincent och Charlie. Det var såååååå mycket folk där men vi slog oss ner på ett par filtar under ett träd och även om vi inte kunde se uppträdandena så hördes de gott och väl och vi satt och fikade och snackade i ett par timmar medan barnen röjde.
 
 
Sedan åkte vi hem till oss och jag korkade upp en bubblande Chardonnay on the rocks till välkomstdrink. Jättegod tyckte jag!
 
Förrätten blev i form av massa goda ostar och charkisar och annat plock och det behöver jag väl knappast ens  säga att det var dögott?
 
Kidsen fick leka i UV-tältet medan vi satt bredvid och åt. Charlie och Vincent åt på varsin ände av giraffen medan Olivia tjuvsmakade på någon av deras nappar, haha!
 
Till eftterrätt gjorde jag det lätt för mig och serverade någon slags förenklad och halvfabricerad variant av en sverigebakelse i glas gjord på en mazarin, vaniljkräm, vispad grädde och färska jordgubbar. Gott!