Kim Lindblom Eriksson

Rrrrrrabarrrrberrrrrkrrrräm
Goddagens! 
 
Jag var lite inställd på tråkigt väder idag så jag har inte planerat något speciellt, men nu skiner solen och det är svinvarmt (inne i alla fall) så jag kanske får tänka ut något.
 
Olivia sover och snart kommer Marcus styvfar hit och ska kolla på vår spegel. Vi har en stoooor och väldans tung spegel i hallen som står på golvet, lutad mot väggen, och det är ju livsfarligt med Olivia som far runt och mer än gärna kryper fram till den. Hon älskar att titta på sig själv i spegeln (who can blame her, hon är ju dögullig) och "boinkar" gärna pannan i den så fort hon får chansen. Så det faktum att den skulle välta över henne skrämmer ihjäl mig och den måste givetvis upp på väggen ASAP. Dock har den gått sönder lite så Göte ska kolla på hur vi kan laga den och sedan få upp den på väggen på ett säkert sätt.
 
Utöver det har jag alltså inga direkta planer för dagen. Kanske tar en promenad till nån kul lekpark eller så.
Och så ska jag äta rabarber- och jordgubbskräm. Jag kokade den igår då vi frostade av frysen och jag hittade massa rabarber och jordgubbar längst in. Marcus gillar inte (räck upp handen om du är förvånad) rabarber eller jordgubbar och verkligen inte i krämform och det blev MYCKET kräm så jag får väl äta det hela veckan, haha.