Kim Lindblom Eriksson

Smaka på Stockholm
Aaaaah den här dagen har gått sååå himla fort! 
Idag har jag varit iväg på Smaka på Stockholm. Marcus var på bio med en kompis istället så jag och Olivia släpade med oss min mamma och förutom en kort liten regnskur så var det en mysig tripp! Vi började med vietnamesiska vårrullar och sedan kom min bror också och då klämde vi en varsin burgare från Bun Meat Bun. Efter det upptäckte jag och mamma att Burger & Lobster fanns också och det kunde vi ju bara inte ignorera. Vi delade på en lobster roll och avslutade sen med en varsin glass, haha.
Olivia sov sig igenom i princip hela besöket.
 
P.g.a. ovan nämnda svulleri var jag inte svinhungrig när vi ikväll åkte och mötte upp Marcus kompis för middag i på O'Learys. Jag tog en förrätt i form av nachos med dip och klämde i mig en Frappé från donken på vägen hem och nu vill jag dö matkomadöden. Så mätt!
 
Ska bara hänga i soffan resten av kvällen innan jag går och lägger mig. Imorgon är det ju Nationaldagen och jag har tänkt försöka göra det till en fin tradition för Olivia. 
Vi börjar dagen i Edsbergsparken här i Sollentuna där det ställs till med något slags firande med musik och show och mys i största allmänhet. På kvällen kommer Angelica med familj hit på grillmiddag, blir härligt!