Kim Lindblom Eriksson

Tillbakablick: Juni 2016
Vi hoppade in i vecka 26 och magen växte så den knakade. Det blev jättevarmt ute vilket resulterade i att hela jag blev som en vattenballong, haha, speciellt smalben och fötter!
 Och därpå vecka 27. Då kände jag "plötsligt" hur det sparkades åt flera håll samtidigt där inne och speciellt i höger sida av min mage, jättemärklig känsla!
 
Min älskade kusin Anton tog studenten och firades hela dagen lång! Även mitt kusinbarn Simon tog studenten och det blev ännu mer tårta och firande.
 
Sedan var det vecka 28 och halsbrännan var riktigt tuff. Marcus berättade hur han kunde se bebisen röra sig i min mage när jag sov, galet va? :)
 
Vår bil pajade och det blev en dyyyr historia. Jag tröstade mig med att laga lite smarrig mat
 
Vecka 29 kom och jag började få en del sammandragningar när jag gjorde ansträngande saker, typ luta mig framåt, hehe. Olivia (känns fortfarande surrealistiskt att det var HON där inne) var då hela 35 cm lång!
 
Midsommar firades på lugnast tänkbara sätt, med tanke på min "situation", hemma hos min mamma (som inte var hemma) med Marcus, min syster och en kollega. Vi åt god mat och tittade på film. Mysigt!
 
Vädret var helt fenomenalt bra så grillen rastades ofta