Kim Lindblom Eriksson

Vi åkte till landet
Ojoj vad tiden springer iväg. Marcus kommer förhoppningsvis snart hem från jobbet och då ska jag gå och lägga mig och försöka få mig ett par timmars sömn i alla fall. Dessa nätter alltså, man blir ju smått galen. Men förhoppningsvis är de snart ett minne blott.
 
Idag har jag och Olivia varit ute på landet och hälsat på hennes farmor och farfar. Vi fikade och hade det allmänt trevligt. När vi kom hem från det fiskade vi upp Emelie och så åkte vi direkt till MoS.
I helgen som kommer har vi först en 50-årsfest ute på landet och på söndag är det dop här hemma i Sollentuna. Så det var presenter vi var på jakt efter. Kom hem med doppresent men 50-årspresenten får jag leta mer efter imorgon eller så.
 
Imorgon skulle vi egentligen ha åkt till Karlstad med Sanna för att hälsa på min bästa Cattis. Men av olika anledningar ställdes det in så nu blir det shopping på agendan imorgon också. The things you have to do...
 
Ledsen för spammandet av dessa bilder på mig och Olivia förresten.. Men det är så jäkla kul att testa prick ALLA snapchatfilter på henne, hehe. Plus att jag inte hade någon bättre passande bild. Så håll ut!