Kim Lindblom Eriksson

The bling
Mer bröllopsprat tjoho! Så orkar ni inte med mer om det så är det bara att scrolla vidare, så att säga. Jag har det gärna mest nedskrivet för min egna skull. Så jag kan minnas tillbaka när jag är gammal och grå ;)
 
Så.. smycken. Det är ju egentligen ett smycke som räknas en dag som denna och det är ju vigselringen! Här gör folk väl lite olika som jag förstått det men vi körde på den svenska varianten. 
Vi hade ju båda en varsin förlovningsring med varandras namn och förlovningsdatumet ingraverat. Min förlovningsring är i vitguld med ett gäng prinsesslipade diamanter. Jag ville ha en lite blingig förlovningsring ifall vi aldrig skulle gifta oss, haha. Marcus förlovningsring är enkel, slät i vitguld.
Förlovningsringarna hade vi ju haft i fem år så de lämnade vi in på rodering och putsning innan bröllopet.
 
Marcus har bara sin förlovningsring men jag fick ju även en vigselring. Jag var väldigt säker redan från början hur jag ville att den skulle se ut. Typ likadan som min förlovningsring fast med en större sten i mitten. Prinsesslipade stenar och V-fattning på den stora för att minimera risken att den lossnar. Jag letade och letade och letade men just prinsesslipade stenar är lite ovanligare så det tog tid innan jag hittade någon jag ville ha. Men plötsligt fanns den där, på Hallbergs guld, och den var PERFEKT! Ja ni ser ju på bilden nedan hur bra de matchar varandra :D :D Även i vigselringen är Marcus namn ingraverat tillsammans med vårt bröllopsdatum. Marcus förlovningsring graverade vi också in bröllopsdatumet i.
Borsett från Manchettknapparna var ringen det enda smycket Marcus bar.
 
 
Övriga smycken hade jag också en ganska tydlig bild av hur jag ville att de skulle se ut, men jag tyckte inte det var viktigt att de var av ett speciellt märke eller var dyra eller så. Jag ville ha något enkelt och bestämde mig för pärlhalsband och pärlörhängen och jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg var jag köpte dem ens? Bijou Birgitte kanske? De kostade ett par hundralappar i alla fall och jag tycker det blev fint :)
 
Jag hade slöja på mig under vigsen men tyckte det blev för mycket att ha den hela dagen. Så efter vigseln åkte den av men jag ville ändå ha något smycke i håret och hittade en jättefin kam med guldtråd och pärlor (matchy matchy) på Lilly som min brudklänning kommer ifrån. 
 
Av ren princip ville jag också ha ett strumpeband men det var inget vi gjorde någon grej av på festen. Det var mest för att man "ska" ha ett, haha. Även detta kommer från Lilly och jag valde ett blått för att, ja ni vet, something blue.
Inget som syntes utanpå kläderna på något sätt men aaaaaaj vad ont jag hade av det i efterhand, haha. Det var en söm på det som låg och skavde mot huden heeela dagen och jag hade märket kvar från det i flera veckor efter. Men det var det ju värt såklart. ;)
 
Läs mer om vårt bröllop HÄR!
I need sleeeeeep
Inatt var nog den sämsta natten sedan Olivia föddes tror jag! Hon vaknade innan tolv och ville äta och sedan ville hon absolut inte sova.. förrän typ klockan 4 imorse. Marcus har dessutom börjat bli lite sjuk så han låg och snarkade hela natten, stackaren, vilket inte gjorde det lättare för någon. Suck, fick kanske 2 timmar sömn inatt så jag är glad att Oliven ville napa med mig i två timmar mitt på dagen, puh!
 
Nu ska vi strax ge oss ut i snö/regnstormen och gå hem till min mamma som bjuder på middag. Lylligt!
 
Tired mama..
 
Onsdag
Men barf vad mätt jag är nu! Vi har ätit hemlagad pizza till middag och nu ikväll har jag fler dammsugare (eller punshrullar som Marcus säger, bah!) än jag vågar erkänna så jag känner mig äcklig och halvt svimfärdig av mättnad just nu, haha.
Marcus har varit ledig idag och vi inledde med ett besök av hans mamma som kom hit och fikade och hängde med Olivia. Mysigt!
Efter det åkte vi hem till Sanna och Andrés, som i söndags fick sitt fjärde (!) barn, och snusade lite bebis. Alltså jag dör så liten och söt han är. Han väger prick ingenting och är verkligen helt bedårande med sina små knorrande ljud. Nästan så man blir sugen på att skaffa en till, haha. Fast nej. 
 
Nu ska den här trötta morsan tvätta bort dagens bravader och sedan krypa ner i sängen!