Kim Lindblom Eriksson

Rullar runt
Olivia har lärt sig att rulla runt och tycker minsann att det är tusen gånger roligare än att somna. Nattningarna som förut var supersmidiga tar nu betydligt längre tid med andra ord. Inget gnäll eller så, bara att hon har svårt att komma till ro. För typ en vecka sedan sänkte vi ner spjälsängen eftersom hon börjar ställa sig upp nu. Tur var det för idag när jag hörde hennes tjut när hon vaknade från sin nap och jag kom in i sovrummet stog hon lutad mot sängkanten, som en liten fånge, haha. 
 
Nu sover hon i alla fall sedan ett par timmar tillbaka och jag har precis tagit en dusch och är redo att gå och lägga mig. Ska bara, ska bara.. 
 
Imorgon ska jag och Angelica (och våra kids, of course) gå på barnvagnsbio och se nya Pirates-filmen. Ska bli kul!
 
Barnmat
Hallå hallå! (läses som i TV-reklamen med snubben som går ut till motorsågsmördaren)
 
Just nu sitter jag och kikar på Olivia som far runt som en virvelvind i vardagsrummet och boinkar i huvudet i allt och smakar på det mesta. Just nu är det skivan på soffbordet som ser smarrig ut. På vägen upp slog hon huvudet i kanten. Haha. Hon har börjat resa sig mot bord och soffa osv nu så det blir lite bulor och blåmärken, men det är väl så de lär sig antar jag.
 
Idag har vi varit effektiva och hunnit tvätta och plocka. Dessutom trotsade jag det grå vädret och tog en promenad till Coop för att småhandla lite. Jag har varit dålig på att göra egen mat till Olivia den senaste tiden så jag handlade lite saker till det och svängde ihop lite torsk med grönsaker och ostsås (recept i länk) till henne när vi kom hem. Det gick hem hos den unga damen som åt med god aptit. Kul!
Hon har varit liiite kinkig med mat de senaste veckorna och vill helst bara ha helt slät puré om inte ersättning på flaska. Men hon behöver ju lära sig att äta lite större bitar så det var skönt att det gick hem!
 
Tisdag
Oj vad den här dagen gick fort! 
Jag och Olivia åkte iväg och lunchade med min mamma idag och när vi kom hem från det var det naptime för Oliven och jag joinade henne, var inte så svårövertalad så att säga. 
När vi vaknade var det snart dags för Marcus att komma hem och med det middag, puts och städ, bad och nattning för det lilla pyret.
 
Och så var jag här igen. I soffan. Framför TVn. Ögonen går i kors. Osv. 
 
By the way hur fina var blommorna jag fick av Marcus på mors dag!