Kim Lindblom Eriksson

BVC och busspremiär
BVC-besöket i förmiddags gick bra och Olivia följer sin kurva bra nu igen. Vi pratade lite om det här med sömnen och Helena (vår BVC-sköterska) lugnade mig och berättade att just i den här åldern drabbas de allra flesta bebisar av en väldig separationsångest och då är det liksom ingen idé att försöka få henne att försöka somna helt själv eller sluta äta helt på natten, det kommer ändå inte funka. När hon är ute ur denna fas vilket är om typ två månader kan man försöka igen, nu kör vi på det som funkar för oss och det känns skönt.
Hon får somna medans hon äter sin kvällsflaska och vill hon ha lite mat en gång på natten går det bra och sover hon bättre hos oss får hon komma över. Inga problem, puh!
 
Efter det mötte vi upp Sanna och tog bussen (busspremiär för Olivia!) till Infra City där vi asiatisk lunchbuffé medan Olivia underhöll restaurangens besökare med att sjunga med i babblarna och smula smörgåsrån över hela stället. Mysigt! Sedan knallade vi tillbaka till Sanna i sommarvärmen och jag fortsatte sedan hem till vårt. Efter den promenaden däckade både jag och Oliven (som hållit sig vaken hela tiden!) och sov tillsammans i ett par timmar. Skönt!
 
Badankan med sina badankor i badet ikväll. Vi körde skumpremiär och det var lite konstigt först, och svårt att hitta ankorna bland alla bubblor. Men sen blev det lite roligare :)
 
Imorgon kommer Angelica och hennes killar hit på lunch. Jag tänker mig grillade hamburgare i det fina vädret! 
 
Sedan, på kvällen, ska mamma ta Olivia och så åker jag och möter upp Marcus på hans jobb. Sen ska vi bowla och förhoppningsvis käka något smarrigt. Jag är sugen på pasta! Och ett glas vin, eller tre eller så.