Kim Lindblom Eriksson

Glassdag och grillkväll
Åh jag är så trött att det känns som jag ska avlida om jag behöver hålla ögonen öppna en enda minut till! Men jag tänkte ta mig en skål glass med jordgubbar (hej sommar!) och försöka hålla ögonen öppna en stund till i alla fall.
 
Knarcus har ockuperat TVn (vi har bara en, I know, så himla medeltida right?) så jag får roa mig på annat håll ikväll ändå.
 
Idag har vi haft en mysig dag hela lilla familjen med en tripp till Sigtuna med siktet inställt på glass. Våfflan, stället vi brukar köpa glass på, har brunnit och är typ halvstängt så där blev det ingen glass. Glassen hade väl smält.. Så vi gick upp till lilla glasskiosken på stora gatan men där var det så lång kö så vi orkade inte vänta. Pressbyrån blev istället dagens glassdistributör. Inte riktigt goglassen vi sett fram emot men hey, glass är glass!
Marcus har tjurat i ett år över att det inte fanns päron eller blåbärsglass (hans favoritkombo, obvs..) förra sommaren så han hade väl smyghoppats på att det skulle bli det nu, men icke! Han fick nöja sig med en GB Sandwich.
Långt babbel om glass.. Men glass är viktigt!
 
På väg hem blev det storhandling innan vi till slut landade hemma igen och Marcus tände grillen. Vi grillade Ribs och jag gjorde baconlindad halloumi till, GOTT eller!? En bättre söndagsmiddag kan man väl säga.
 
Nu sover lilla skitgrisen sedan en stund tillbaka. Jäklar vad hon var skitig innan badet ikväll förresten. Den lilla terroristen har röjt som satan idag och hade damm och mat och dreggel och gud vet vad på sina kläder och i hela ansiktet. Tänk att en så smutsig bebis ändå kan vara det vakraste som finns!