Kim Lindblom Eriksson

Kräsen karl
Nu tror jag minsann att karln har somnat där uppe i nattningen av tösen. Han är DEN föräldern alltså. Vet inte hur han gör men nu har han somnat själv under nattningen två kvällar på raken, haha.
Olivia var så jäkla trött innan hon somnade att hon bara grät till slut. Och nu har faktiskt Marcus fått natta henne de senaste kvällarna utan protester från lilltjejan så det är ju positivt!
Och det är knappt så jag vågar skriva det här, för då vänder det väl igen, men de två senaste nätterna har hon sovit riktigt bra! I love it!
 
Den här veckan har vi Linas matkasse hemma efter ett uppehåll. Jag tyckte det blev lite samma sak om och om igen efter ett tag. Men nu fick vi ett erbjudande om den lättlagade kassen för två plus en fruktkasse för 299 kr så då körde vi ett prov denna vecka. 
Middagen igår, chicken teriyaki wok, blev riktigt god så den är det inte omöjligt att vi gör fler gånger.
 
Ikväll blev det färsbiffar med tzatziki och couscous vilket jag gillade, men Marcus gillar varken tzatziki eller couscous och är inte speciellt förtjust i typ "pannbiff" heller. Tomatsalladen behöver jag väl inte ens säga att han inte rörde men den dög för mig. Inget speciellt dock.
 
Imorgon blir det dessutom ännu värre för Marcus så eventuellt slänger jag på ett par köttbullar till honom, haha. Då blir det nämligen couscoussallad (igen, han är inget fan av couscous) med tomater (som sagt, inte hans favo) med nektarin (han gillar inte frukt i mat, eller typ frukt över huvudtaget) och halloumi (som han inte gillar, kallar det gnisselost). Jag tror dock att det kan bli succé. Det låter sjukt gott!