Kim Lindblom Eriksson

Partytricket
Men fy sjutton vad trevligt väder! Ska nog gå ut och sätta mig i solen när Oliven sover sin eftermiddagsnap tror jag minsann!
 
Förutom det tänker vi nog inte göra många knop idag. Givetvis fick jag sota för att jag hade mage att, out loud, säga att vi haft ett par bra nätter. Olivia vaknade när jag skulle gå och lägga mig och hade då ålat runt i sömnen så hon låg på tvären i sin säng och det var ju såklart inte så skönt. Och när jag skulle lägga henne till rätta vaknade hon till och var helt klarvaken och då var det ju kört att försöka få henne att somna om.. Om inte... Hon fick somna om bredvid mig i vår säng istället, det är ett säkert kort!
Sedan flyttade jag över henne till sin säng senare på natten men hon vaknade ändå flera gånger till, suck. Sedan tyckte hon det var dags att stiga upp strax efter sex. Trött mami idag alltså.
 
Vi har i alla fall precis ätit lunch. Eller Oli har sysslat med sitt senaste partytrick vilket är att låtsas som att hon vill ha mat och så fort hon har fått in den i munnen så liksom "pruttar" hon med munnen så att maten sprutar överallt. Kul tjej.
Själv har jag ätit (utan att prutta ut den med munnen) en såååå god lunch! Jag hade couscous och tzatziki kvar från gårdagens middag så jag tog det, babyspenat, tomater och stekte på en vegobiff (broccoli, quinoa och mynta- jättegod!) och toppade med lite färsk basilika och det blev en riktigt bra lunch. Speciellt med tanke på att jag annars brukar klämma i mig en ostmacka i farten, typ. Och detta tog ju inte längre tid att göra än en ostmacka så det var ju tip top!