Kim Lindblom Eriksson

Sol och kameler
Kikar in här en stund så jag inte får solsting. Så underbart väder så jag passar på att hänga ute i solen. Olivia sover just nu sin första(!) nap för dagen och har sovit i nästan 1 1/2 timme redan. Så då passar jag alltså på att njuta av solen lite för när hon vaknat blir det nog inte mer med det.
Vi har fått låna ett UV-tält av grannen som Oli kan hänga i när vi är ute men hon vill helst bara hasa runt och upptäcka och smaka på stenar och myror och sånt och det går ju inte för sig, så vi är nog inne ändå :)
 
Idag är det en cirkus på ängen här nedanför oss så imorse gick vi ner och tittade på djuren som gick ute och betade. Det var hästar, kameler, åsnor och kor (kul cirkusdjur?). Olivia tyckte dock det var mer intressant att titta på de andra barnen än på djuren, haha.
 
Jag var lite kluven kring om jag skulle gå ner dit eller inte. Jag vill ju såklart inte främja den typen av djurhållning egentligen. Men samtidigt kul för Olivia att se tänkte jag. Jag vet inte, jag är kluven som sagt. Vi kommer i vilket fall inte att gå på cirkusen men titta på djuren kan vi checka av.
 
Näpp, nu ska jag ut i solen en stund till innan Oliven vaknar!
 
För övrigt, hur duktig har jag blivit på lunch? Fjärde dagen av bra lunch för mig nu. Blev en typ falafelsallad. Dock tog jag en bit nybakt banankaka till efterrätt men hey, det är ju helg!