Kim Lindblom Eriksson

Dagens whine
Är det så att män är genetiskt programmerade till att inte kunna leta efter saker? Asking for a friend...
 
Igår när Marcus inte hittade ett par jeans så frågade jag honom, "har du kollat i fåtöljen, för jag tror jag såg dem där?". "Jaaaaa jag har kollat, de ligger inte där". De låg där. Ursäkten var att det låg en kudde över dem. Jo fast alltså de låg fortfarande i fåtöljen, du har bara inte tittat ordentligt, tyckte jag.
 
Ikväll när han hade badat Olivia skulle han ta med en pyjamas ner som vi kunde sätta på henne. Neeej han hittade ingen så de kom ner utan. "Jaha, vart har du letat då för det ligger en i henes pyjamaslåda". Den hade han ju inte sett då så då gick han upp och skulle hämta den. Han kommer ner med en pyjamaströja, inga pyjamasbyxor. "Ååååkej fast varför tog du inte med dig byxorna nu då?". "Näääe det ligger inga byxor i lådan. Det här var det eeeenda som låg där i, helt tomt i övrigt!" Byxorna låg i lådan. Det enda som låg kvar i lådan så det var liksom inte som att han inte hittade dem i röran. Alltså FML, haha. Tur han är bra på annat, hehe ;)
 
Okej det var dagens gnäll. Det har varit lite tyst här på sistonde och det är för att min dator lever på lånad tid (okej kanske kommer det lite mer gnäll här). Den är galet seg och fungerar inte alls om inte laddaren sitter i. Jaaa jag borde kanske blåsa ur den osv men vem gör det ärligt talat? Nej, det är dags för mig att investera i en ny helt enkelt. Tills des får det helt enkelt bli lite glesare här. 
 
Plus att det varit fullt upp med annat den senaste tiden. Idag har vi haft städhjälp här hemma vilket var superskönt att få gjort men det innebar också att vi var tvungna att evakuera oss själva från huset ett par timmar så att hon kunde städa ostört. VI åkte hem till min mamma en stund innan vi åkte och handlade och köpte med oss middag.
Olivia spenderade sedan resten av kvällen med att sprida ut alla sina leksaker över hela vardagsrummet. Hon är nog lite ovan vid att ha det så städat, haha.