Kim Lindblom Eriksson

Hosta och erbjudande
Tvätten är vikt, middagen är undanstökad, sängarna är renbäddade och bebis är nattad. Puh! Älskar dock känslan av att ha hunnit med en del tråkgöra i vardagen såhär. 
 
Idag har vi varit hos läkaren med Olivia för att kolla upp hennes hemska hosta hon dragits med i ett par veckor nu. Hon mår jättebra i övrigt men på nätterna hostar hon mycket och ofta så pass mycket att hon siktar in en kaskadspya rakt över mig (aldrig över Marcus, bara på mig). Men läkaren sa bara att lungorna lät normala och hon hörde inget som kunde tyda på astma heller (vilket vi inte trodde, hon har ju inte svårt att andas, bara hostar mycket). Men det blev i alla fall ingen medicin utan mest bara "kämpa på och kom tillbaka om det inte gått över om ett par veckor". Oh well..
 
Ikväll gjorde jag fläskpannkaka till middag och let me tell you- det gick hem hos den lilla damen! Baconen pillade hon bort det mesta av men slukade pannkakorna med god aptit!
 
Även igår åt hon riktigt bra till middagen och då gjorde vi något så exotiskt som köttbullar och makaroner. Hon äter mest ärter och makaroner. Men lite köttbullebitar gick ner trots allt! Dessutom fick hon maten serverad på sin fina nya delade tallrik från Twistshake. Dels så är det ju snitsigt att den är uppdelad så att hon kan sitta och plocka lite, det älskar hon ju. Men dessutom har den anti-glid botten vilket är ett måste med den här tjejens konstanta flaxande, annars är all mat på golvet på nolltid!
 
Just nu kan jag dessutom erbjuda dig 20% rabatt på hela deras sortiment om du anger koden kimlineri20 i kassan. Sjukt bra va?
 
I samarbete med Twistshake