Kim Lindblom Eriksson

Kladdkakans dag
Happy kladdkakans dag kära vänner! Kommer ni smaska på någon kladdis ikväll? (Det lät ju lite konstigt.. men jag bjussar på den) Får se om jag svänger ihop någon till kvällen. Hade inte tänkt det egentligen men är det någon gång man ska göra kladdkaka så är det väl just på kladdkakans dag antar jag.
 
Det har blivit ett par kladdkakor genom åren och här är några av mina absoluta favoriter!
 
Den här kladdkakan gjorde jag i vintras och OH MY LORD vad god den är! Receptet på denna magiska Rocky Road Kladdkaka hittar du HÄR!
 
Kanelbullekladdkakan var ju himla hypad förra året och med all rätt. När jag bjöd ett par vänner på den fick jag höra att det var det godaste jag någonsin hade bakat, så den gick åt fort!
 
Den här saffranskladdkakan med vit choklad är en klassiker så här års hemma hos oss. Jag bakar den minst en gång per år, men ofta flera gånger, den är omåttligt poppis!
 
Receptet på denna knäckiga kladdkaka såg min pappa på mjölkpaketet för ett par år sedan. Han tyckte det lät sååååå gott och tvingade mig att baka den, haha. Men inte gjorde det något för den var galet god!
 
Min personliga favorit är DENNA chokladiga historia! En gojsig kladdkaka med ett helt ljuvligt chokladkolatäcke. Magisk!