Kim Lindblom Eriksson

Tillbakablick: November 2016
I början av november åkte vi till min mormor och morfar för att fira min mormor som fyllde år. Det var första gången de träffade Olivia så det var förstås himla kul!
 
Sen kom det stora snökaoset med stort S. Marcus hade varit i finland med jobbet så jag och Olivia hade sovit hos min mamma. Men pga den galna mängden snö som kom kunde vi inte ens ta oss in till huset på dagen utan fick vänta tills mamma kom hem från jobbet och kunde hjälpa mig att skotta upp en gång in till huset så jag kunde bära Oliven genom den 40 cm djupa snön. Galet.
 
Jag påbörjade mitt lilla projekt med att prova att själv laga alla (eller ja, de flesta i alla fall) rätterna på menyn till vårt lokala tha-hak. Typisk Kim-grej att göra något sånt. Först ut var i alla fall denna sötsura kycklinggryta!
 
Vi satte upp den magiska gungan och Olivia älskade den från första stund. Hon som skrikit konstant i två månader blev plötsligt tyst och nöjd så snart hon fick sitta i den. Haleluja!
 
Mina vänner Cribbe och Johanna kom på besök och cribbe tog maaassa fantastiska bilder på Olivia. 
 
Vi firade Marcus på hans allra första fars dag med mysfrukost och paket.
 
Vi passade också på att luncha tillsammans när Marcus hade möjlighet. Mysigt!
 
Vi började också äta mer vegetariskt hemma (heja!) och bland annat gjorde jag denna bolognese på röda linser.
 
Älskar den här bilden, hon ser så himla rolig ut, haha! Den togs efter första badet som hon inte skrek sig igenom. Seger!
 
och Oli blev 2 månader gammal!
 
Julen började sakta med säkert flytta in
 
Men först var det Thanksgiving! Det firade vi såklart med en suuupergod middag :)
 
Första advent vad äääntligen här och med det traditionell adventsfrukost såklart!