Kim Lindblom Eriksson

Han friade!
Helgen har i vanlig ordning gått i en otrolig fart och även om vi fortfarande har halva söndagen kvar så känns det som att helgn redan är över, haha.
 
Igår var jag med om något såååå roligt när min vän Cribbe friade  till sin tjej. Jag var med och hjälpte till och ställa i ordning allt samt filmade själva frieriet och det var så himla fint. Så bra planerat! Så väl genomfört! Så glad för deras skull verkligen!
 
Efter det åkte jag iväg och åt middag med ett par vänner innan vi begav oss till Tiki Room där vi så småningom mötte det nyförlovada paret tillsammans med en hel drös av deras andra vänner. Mycket rolig kväll!
 
I fredags var vi och fixade pass till hela vår lilla familj. Mitt pass var spårlöst försvunnet, men lär väl hitta det typ idag, skulle vara typsikt, så jag behövde ordna nytt av den anledningen. Marcus hade gått ut och Olivia behövde ju sitt allra första pass <3 Hon blev så gullig :) Det krävdes rätt många försök till foto för att hennes tröja reflekterade så mycket ljus så hon blev lite otålig, lilla sprallbrallan. Marcus blev också bra på sitt foto och jag ser ut ungefär så här. Och då fick jag ändå ta en ny bild. Suck. Oh well.. Behöver skaffa nytt körkort nu också och då kan jag ju åtminstånde påverka bilden lite mer, och det visar man ju ändå oftare. 
 
Idag har vi varit iväg och veckohandlat och faktiskt också köpt en ny bilstol åt Olivia. Det är verkligen hög tid för henne att byta från babyskyddet nu när hon är så stor. Det blev en Be Safe iZi Plus som jag har hört så mycket bra om. Vår stora tjej! Den här stolen kan hon ha till hon är typ 4 år så jag hoppas hon ska trivas i den :)
 
Sjukstuga
Inatt slog förkylningen till med full kraft hos mig och Marcus också. Fyyyyyy vad jag hatar att vara sjuk. Olivia sov givetvis hemskt dåligt och då även jag och M. 
 
Vi har fördrivit förmiddagen med att kika på Pippi Långstrum. Sån jäkla nostalgi.  Bästa är när de handlar i godisbutiken eller när Pippi har födelsedagskalas. Magiskt!
 
Nu sover den minsta och den största plutten, så jag ska nog passa på att vila bort min zombie-look jag med!
 
Vegetariska bönburgare
Sjukstugan fortsätter här hemma och nu har även jag och Marcus börjat känna oss lite rossliga i halsen. Hoppas det inte blir mer än så och att Olivia snart blir kvitt sin förkylning! Ikväll verkade hon bättre i alla fall (även om hon tydligen tjurat oavbrutet prick hela dagen) och var mest bara väldigt snorig. 
 
Egentligen hade jag tänkt göra något av falukorv till middag men vi glömde att ta ut den ur frysen och jag hade ingen plan B. Så vi körde plan C istället och hämtade hem middagen från ChopChop.
 
Igår däremot gjorde jag vegetariska hamburgare till middag. Det absolut bästa hamburgerbrödet är brioche-brödet från Garant och det är liksom ett måste när vi gör burgare hemme (eller Frisco, men det gillar inte Marcus). Sedan använder jag gärna ICAs egna hamburgerost i skivor. Bra, tjocka skivor som smälter fint och smakar bra. Själva burgaren är gjord på kidneybönor och smakade faktiskt lite hummus. Man kan gott steka på dem lite längre så blir de lite fastare i konsistensen. 
Marcus tyckte de var lite för mjuka i konsistensen men jag tyckte de blev bra ändå, men som sagt, kosta på er att steka dem lite längre så blir de riiiktigt goda! Jag serverade grönsaksstavar med dip till dem också, kändes lite nostalgiskt på något vis!
 
Receptet finns HÄR!