Kim Lindblom Eriksson

Supersnabba kassen
Vet ni? Inatt sov vår lilla groda hela natten för första gången sedan hon föddes! Fattar ni hur magiskt det känns? Haha. Vid sex imorse hörde vi henne knorra inne i sitt rum så då hämtade vi in henne till oss och gav henne lite välling så somnade hon om en timme till. SÅ.JÄKLA.UNDEBART!
 
Nu har Marcus precis nattat henne och vi håller alla tummar vi har för att vi ska få en upprepning av föregående natt, men det är väl föga troligt. Men hoppas kan man!
 
Den här veckan testar vi förresten den nya matkassen från Linas - Supersnabba kassen. Jag har velat testa den sedan den kom men jag tycker att priset (850kr för fyra middagar för fyra personer - men obs att dagens middag bara räckte till oss två, så fyra portioner var det inte där i alla fall) är lite väl saftigt. Men så fick vi ett erbjudande om 250 kr rabatt så då valde vi att testa ändå. 
Igår kom den och ikväll lagade Marcus första rätten. Alltså supersnabbt är ingen underdrift. Det är färdiga soppor och såser (Kelda) och färdiga köttbullar, färdighackad bacon osv. Tror tanken är att det ska ta max en kvart att laga. 
I vilket fall provade vi alltså första rätten ikväll som var köttbullar med gräddsås, lingon och råris. Det var gott och Marcus tyckte det var enkelt att laga så det gör vi (han) nog fler gånger.
 
Jag skippade riset men resten var gott (även om det inte ser så aptitligt ut på denna bild). Som ni ser är det egentligen inget speciellt, men fort gick det! Grönsakerna bestod av snacksgurkor och äppelklyftor, hehe, det gick hem hos Oliven.
 
Någon dag är det potatissoppa och den är färdig på tetra, så den ser jag inte direkt fram emot. Men allt ska testas!